Download lagu Didi Kempot - Stasiun Balapan Mp3

Didi Kempot - Stasiun Balapan

Listen: 69,973

Duration: 233

MP3 size: 3.64 MB

Lirik:

Ning stasiun balapan
Kuto solo sing dadi kenangan
Kowe karo aku
Naliko ngeterke lungamu

Ning stasiun balapan
Rasane koyo wong kelangan
Kowe ninggal aku
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Da a... Dada sayang
Da... Slamat jalan


Reff:
Janji lungo mung sedelo
Jare sewulan ra ono
Pamitmu naliko semono
Ning stasiun balapan solo

Jare lungo mung sedelo
Malah tanpo kirim warto
Lali opo pancen nglali
Yen eling mbok enggal bali

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Stasiun Balapan di Gudang Lagu - Downloadlagu-Mp3.Net, Download Lagu Didi Kempot - Stasiun Balapan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot , Download Lagu Stasiun Balapan, Download Lagu Stasiun Balapan Didi Kempot

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home